Samen met

Emmen.Toen (323): 'Ik heb op deze school een mooie tijd gehad met onder meer juffrouw Klingenberg'

De nieuwe opgave. Foto: Collectie Geert Meertens

,,Op de foto zien we de sloop van de Groen van Prinstererschool in Emmermeer. Ik heb alle groepen op deze school doorlopen. Erg jammer dat dit schoolgebouw gesloopt is”, schrijft René Blank.
Lees meer over
Emmer Courant

De foto van Hans Karsijns is gemaakt tijdens de sloop in 1997. Het pand maakte plaats voor de ‘Groenschool’ in zijn huidige vorm.

,,Volgens mij was ik in 1949 een van de eerste leerlingen van de school. Ik heb daar een mooie tijd gehad met onder meer juffrouw Klingenberg”, kijkt Henk Heidema terug.

Voor Pim Westhuis was het een gemakkelijke opgave. De oud-onderwijzer heeft hier heel wat uurtjes doorgebracht. De foto is zo schrijft hij, genomen op het schoolplein van het oude gedeelte van de Groen van Prinstererschool. Dr. H. Blinkstraat 5 in Emmermeer.

Wederom dank aan iedereen die reageerde via mail of Facebook. Deze week weer een foto van Geert Meertens. We zijn erg benieuwd naar de verhalen die deze afbeelding opleveren. Reageren kan via telefoon 06-51199666. Of stuur een mail naar: mail@persbureaumartinlaning.nl . Een bericht achterlaten op onze Facebookpagina kan natuurlijk ook altijd.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

menu