Food & Drinks Adventure als ‘culinaire wereldreis’ op 16 juni in Wildlands

Sfeerbeeld van Food & Drinks Adventure in Wildlands.

Sfeerbeeld van Food & Drinks Adventure in Wildlands. Foto: Wildlands

Een culinaire expeditie door Wildlands. Dat mogen bezoekers vrijdagavond 16 juni vanaf 18.00 uur verwachten in het Emmer dierenpark tijdens Food & Drinks Adventure.
Lees meer over
Emmer Courant
Coevorder Courant

In de avonduren staan eten en drinken klaar voor de gasten, die 2,5 uur kunnen uittrekken voor het event.

In Jungola, Serenga en Nortica zijn op 16 juni foodtrucks en mobiele keukens te bezoeken. Het aanbod tijdens de proeverij varieert van voorgerechtjes tot desserts. Live cooking door de ervaren chef-koks van Wildlands is een ander element tijdens Food & Drinks.

Ook zijn er medio juni verhalen te horen die gaan over de achtergrond van door leveranciers geleverde producten. Livemuziek komt er in elk geval van Afrikadi; dat is een groep djembé muzikanten uit Groningen.

,,Net als overdag in Wildlands willen we ook tijdens Food & Drinks Adventure beleving voorop laten staan”, zegt woordvoerder Vincent Trechsel namens het dierenpark. ,,Gezellig met je partner, vrienden of collega’s een avondronde lopen door de dierentuin en genieten van (live) demonstraties door de chef-koks en heel veel heerlijke gerechtjes en drankjes. Food & Drinks is een culinaire wereldreis.”

Food & Drinks heeft plaats voor maximaal 500 deelnemers. Meer informatie (over entreekosten) staat op www.wildlands.nl/food-drinks