Johanna Spiegelaar staat al tien jaar met een stralende lach achter de bar van Hockeyclub Emmen. ‘Clubhuis ademt de sfeer van een gezellige huiskamer’

Voor club- en barvrouw Johanna Spiegelaar van de Emmer hockeyclub MHCE draait alles om de sfeer. ,,We zorgen voor een cultuur dat je na de wedstrijden en trainingen nog even in het clubhuis blijft hangen.”

Voor club- en barvrouw Johanna Spiegelaar van de Emmer hockeyclub MHCE draait alles om de sfeer. ,,We zorgen voor een cultuur dat je na de wedstrijden en trainingen nog even in het clubhuis blijft hangen.” Foto: Monique Rodenburg

Hockeymoeder Johanna Spiegelaar staat al ruim tien jaar met een stralende lach achter de bar bij de Mixed Hockeyclub Emmen (MHCE). ,,Het is een van de kurken waar de vereniging op draait. Niet alleen zorgt ons sfeervolle clubhuis voor een vollere clubkas, maar ook voor reuring op de club”, zegt de geboren en getogen Emmense.
Lees meer over
Emmen
Emmer Courant

De sportkantine ademt volgens Spiegelaar een sfeer van een moderne en gezellige huiskamer, waarin iedereen zich thuisvoelt. ,,Veel draait om gastvrijheid en daarin moet je dan ook investeren. Dankzij deze gemoedelijke sfeer slagen we erin om leden blijvend aan ons te binden, maar het levert ook nieuwe leden op. Natuurlijk zijn trainers, leiders en clubbestuurders kerntaken, maar de barman of barvrouw is minstens zo belangrijk. Ze zijn toch het visitekaartje van de club.”

Hockeyvirus

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's