Kleepassage opgefleurd met vlaggetjes en bloembakken. Ondernemers willen verpaupering Emmer winkelstraat een halt toeroepen

Marcel Meijer (links) en Frank Arling van Plan B hangen de vlaggetjes op, nadat de gemeente Emmen eerder de bloembakken in de Kleepassage van nieuw groen heeft voorzien.

Marcel Meijer (links) en Frank Arling van Plan B hangen de vlaggetjes op, nadat de gemeente Emmen eerder de bloembakken in de Kleepassage van nieuw groen heeft voorzien. Foto: Erik Riensema

De Kleepassage in Emmen, de straat tussen het Raadhuisplein en het Mondriaanplein, is sinds kort opgefleurd met vlaggetjes. Deze zogenaamde ‘kleevlaggetjes’ zijn geïnspireerd door het werk van kunstenaar Paul Klee, naar wie de straat vernoemd is.
Lees meer over
Emmer Courant

Daarnaast zijn bloembakken in de straat geplaatst, is het dakterras van de voormalige traverse opgeruimd en zorgen nieuwe ondernemers ervoor dat de Kleepassage schoon en netjes blijft. Daarmee willen de initiatiefnemers een einde maken aan de dreigende verpaupering van de tot voor kort leegstaande winkelstraat.

Nieuwe invulling

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's