Lee Towers is de hoofdgast tijdens een muzikaal feest van het jubilerende cafe Rue de la Gare in Emmen

Lee Towers is morgenmiddag in Emmen te zien.

Lee Towers is morgenmiddag in Emmen te zien. Foto: Tanja Otten

Lee Towers is komende zaterdag de hoofdgast tijdens een muzikaal feest in cafe Rue de la Gare. Het etablissement aan de Stationsstraat viert dan zijn 35-jarig bestaan.
Lees meer over
Emmer Courant

Met Lee Towers in het Emmer café komt voor uitbater Eric van der Veen een droom in vervulling. Beiden zijn hartstochtelijk Feyenoord-fan. De zanger zingt bij elke belangrijke wedstrijd van Feyenoord.

Pasgeleden bracht hij tijdens de viering van het landskampioenschap zijn lijflied You’ll never walk alone . Dat nummer brengt hij ook in Emmen. Dat levert ongetwijfeld kippenvel op. Lee Towers treedt op tussen 17.00 en 17.30 uur.

Cafe Rue de la Gare kwam in 1988 in het bezit van Jan van Heese. Enige tijd later nam hij Eric van der Veen aan als ober en achttien jaar geleden besloot Van Heese de zaak over te doen aan Van der Veen.

Continu livemuziek

Om het 35-jarig bestaan te vieren heeft de Emmenaar een groot muzikaal programma samengesteld. Tussen 15.00 en 24.00 uur is er continu livemuziek in de ‘Rue’. Maar liefst vijf bands geven acte de présence. Het programma begint met een optreden van Retro, daarna bestijgen Six6, Blues Avenue Revisited en Trax het podium en tussendoor zijn er optredens van Groundhog Day.