SVBO-leider Richard Veringa viert het feestje van zijn club op de Canarische Eilanden

Richard Veringa uit Barger-Oosterveld kon zich zaterdagavond niet mengen in de menigte hossende en jubelende supporters. De teamleider en clubman vierde de glorieuze zege van ‘zijn’ SVBO op de Canarische Eilanden.

Richard Veringa uit Barger-Oosterveld kon zich zaterdagavond niet mengen in de menigte hossende en jubelende supporters. De teamleider en clubman vierde de glorieuze zege van ‘zijn’ SVBO op de Canarische Eilanden. Foto: Jan Anninga

SVBO beleefde als glorieus winnaar van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi - de eerste in de clubhistorie - een memorabel weekend. Alle registers werden opengetrokken en tranen van blijdschap en emotie vloeiden rijkelijk.
Lees meer over
Emmer Courant
Coevorder Courant

Dat feestje ging aan de neus van leider en clubman Richard Veringa voorbij. De 30-jarige inwoner van Barger-Oosterveld moest de verrichtingen van zijn ploeg vanaf zijn vakantieadres op de Canarische Eilanden volgen. ,,Normaal gesproken mis ik geen enkele wedstrijd en uitgerekend dit hoogtepunt in de clubhistorie heb ik niet van dichtbij kunnen meemaken. Dat is balen, maar ben uiteraard supertrots op de jongens.”

Eerste en tweede ronde niet sprankelend

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's