Swingen in Eetcafe Groothuis in Emmen. DJ's Ferry Boer en Robert Smit draaien de grootste classics uit de afgelopen decennia

Eetcafe Groothuis.

Eetcafe Groothuis. Eigen foto

Liefhebbers kunnen volgende maand in Eetcafe Groothuis twee keer genieten van de grootste classics uit de afgelopen decennia. DJ Ferry Boer staat op zaterdag 3 juni achter de draaitafels, terwijl Robert Smit twee weken later te zien is in het etablissement aan de Stationsstraat in Emmen.
Lees meer over
Emmer Courant

Ferry Boer draaide in legendarische Emmer discotheken als Big Fun, Skopje, Boogie Bar en Topaz. ,,Hij draait de grote discoklassiekers en andere grote hits”, vertelt Harm Bruning van HB Systems, bekend van de Groothuisshows. ,,Ferry draaide onlangs op Koningsdag in Groothuis en dat smaakte naar meer. Het was zijn eerste openbare optreden sinds lange tijd.”

Op zaterdag 17 juni zorgt DJ Robert Smit ervoor dat de dansvloer geen seconde leeg staat. De Emmenaar draaide in discotheken als Fox (Stadskanaal), Smithy’s Palace (Eesveen), Lord Nelson (Meppel) en de Buitenwacht (Kampen), maar nog nooit in zijn eigen woonplaats.

Originele versies

Daar gaat dus volgende maand verandering in komen. ,,Ik draai gouwe ouwe, die iedereen kent”, vertelt Smit. ,,Originele versies, geen remixen. Op het programma staan dance classics, maar bijvoorbeeld ook songs van U2 en Simple Minds.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Eetcafe Groothuis.