Tennisformatie TC Bargeres uit Emmen heeft in de eredivisie alles nog in eigen hand

De in de eredivisie debuterende tennisformatie van TC Bargeres heeft na het verdienstelijk gelijkspel tegen A.L.T.A. alles nog in eigen hand.

De in de eredivisie debuterende tennisformatie van TC Bargeres heeft na het verdienstelijk gelijkspel tegen A.L.T.A. alles nog in eigen hand. Foto: Rody Bal

In de eredivisie heeft de tennisformatie van TC Bargeres na de verdienstelijke puntendeling (3-3) tegen A.L.T.A. uit Amersfoort alles nog in eigen hand om het eredivisieschap met in ieder geval een jaar te prolongeren.
Lees meer over
Emmer Courant

In het enkelspel legden Celeste Bergsma, Elida Sarigul en Leonie Bisschop met overtuigde setstanden de basis voor een goede uitgangspositie. In het dubbelspel kwamen de Emmenaren door blessureperikelen er tegen de thuisploeg uit Amersfoort echter niet aan te pas. TC Bargeres kon zondag geen beroep op de geblesseerde Eva Aberson.

De ploeg van Ruud Koning staat op de vijfde plaats en twee punten los van Nylan uit Leeuwarden en Badhoevedorp. Op zondag 4 juni kan de promovendus zich in de thuiswedstrijd tegen Badhoevedorp definitief in veilige haven spelen.