Tennisformatie TC Bargeres uit Emmen krijgt een les in degelijkheid en gaat met 0-6 hard onderuit

De tennisformatie van TC Bargeres kon het zondagmiddag niet bolwerken tegen het gerenommeerde Amsterdamse Joy Jaagpad. Van links naar rechts: Elida Sarigul, Celeste Bergsma, Eva Aberson en Leonie Bisschop.

De tennisformatie van TC Bargeres kon het zondagmiddag niet bolwerken tegen het gerenommeerde Amsterdamse Joy Jaagpad. Van links naar rechts: Elida Sarigul, Celeste Bergsma, Eva Aberson en Leonie Bisschop. Eigen foto

De tennisformatie van TC Bargeres ging zondagmiddag in de vijfde wedstrijd in de eredivisie hard onderuit. De jeugdige ploeg uit Emmen werd door het gerenommeerde Joy Jaagpad uit Amsterdam met de neus op de feiten gedrukt en kreeg een lesje in effectiviteit.
Lees meer over
Emmer Courant

De 0-6 eindstand was volgens coach Ruud Koning niet eens geflatteerd, maar de tennismeiden hebben volgens hem wel gestreden voor een resultaat. ,,We konden echter niet aanhaken bij het niveau van de tegenstander. Het surplus aan kwaliteit, ervaring en degelijkheid waren zondagmiddag de belangrijkste verschillen tussen de twee teams.”

Leerproces

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's