Volleyballers van Emmen ’95 komen na roerig seizoen ook volgend seizoen uit in de landelijke tweede divisie. Dames eindigen in de middenmoot

De heren- en damesvolleyballers van Emmen ’95 kenden in de tweede en eerste divisie een wisselvallige start van het seizoen, maar eindigden beide uiteindelijk op een keurige zevende plaats.

De heren- en damesvolleyballers van Emmen ’95 kenden in de tweede en eerste divisie een wisselvallige start van het seizoen, maar eindigden beide uiteindelijk op een keurige zevende plaats. Foto: Evelijn van Let

De volleybalheren van Emmen ’95 hebben in de tweede divisie een roerig seizoen toch positief afgesloten. De Emmenaren, die middenin een onrustige fase tussentijds een paar vaste waarden en trainer-coach Gert Warrink zagen vertrekken, eindigden op de zevende plaats.
Lees meer over
Emmer Courant
Coevorder Courant

Net op tijd kwam de herenhoofdmacht weer in rustig vaarwater terecht en was de ploeg na zes gewonnen wedstrijden op rij al snel van zorgen bevrijd. Bovendien kwam er welkome versterking van Wouter Deuling. De 28-jarige oud top-divisionistspeler was al eerder actief voor Emmen ’95 en speelde ook voor Sudosa-Desto.

Sportieve plaatje ziet er veelbelovend uit

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's