Fijn dat voorstellingen van het Pauperparadijs weer kunnen worden opgevoerd in Veenhuizen | Stelling van de Week

De cast van Het Pauperparadijs kwam deze week samen in het Gevangenismuseum in Veenhuizen. In het midden vooraan regisseur Tom de Ket (met hoed). Rechts naast hem schrijfster Suzanna Jansen. Direct achter De Ket staat Sylvia Poorta, links naast haar Xander van Vledder.

De cast van Het Pauperparadijs kwam deze week samen in het Gevangenismuseum in Veenhuizen. In het midden vooraan regisseur Tom de Ket (met hoed). Rechts naast hem schrijfster Suzanna Jansen. Direct achter De Ket staat Sylvia Poorta, links naast haar Xander van Vledder. Foto: Rens Hooyenga

De acteurs, die komende zomer de voorstellingen spelen van Het Pauperparadijs in Veenhuizen, maakten vorige week kennis met het gevangenisdorp om elkaar te ontmoeten en alvast een beetje sfeer op te snuiven.
Lees meer over
Roder Journaal

Het theaterspektakel worstelde afgelopen jaren met de strenge stikstofregels, maar nadat de provincie voor dit jaar al een stikstofvergunning afgaf en de evenementenvergunning van de gemeente Noordenveld aanstaande is, lijkt het definitieve groene licht een kwestie van tijd. En kan Het Pauperparadijs na edities in 2016 en 2017 dus voor de derde keer een zomer lang worden opgevoerd op de binnenplaats van het Gevangenismuseum.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's