Drents-Friese Woud wandelvierdaagse met elke dag een andere route vanuit Diever

Aan de start van de Drents-Friese Wold Wandelvierdaagse verschijnen jaarlijks rond de 2.000 wandelaars. De wandelaars lopen vanuit Diever vier dagen lang de mooiste routes door Zuidwest-Drenthe. Het evenement vindt dit jaar voor de 25e keer plaats.

Aan de start van de Drents-Friese Wold Wandelvierdaagse verschijnen jaarlijks rond de 2.000 wandelaars. De wandelaars lopen vanuit Diever vier dagen lang de mooiste routes door Zuidwest-Drenthe. Het evenement vindt dit jaar voor de 25e keer plaats. Archieffoto NDC

Stichting Sport Promotie Diever maakt zich weer gereed voor de Internationale Drents Friese Woud Wandelvierdaagse, editie nummer 27 inmiddels. Deze wordt gehouden van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei met als te lopen afstanden 12, 20, 30 of 40 kilometer. Er kan één of meerdere dagen worden gewandeld.
Lees meer over
Westervelder

Elke dag is de start in Diever en gaat de route in een andere richting. De wandelaars komen traditioneel uit het gehele land, zo wordt jaarlijks een groot aantal wandelaars uit België begroet. De lopers die de langste afstand lopen, kunnen vanaf 7.00 uur starten.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's