Stichting Naobuur in Vledder krijgt piano geschonken

Ondertekening van de akte van overdracht door Annie de Jonge en Dirk Boom (voorzitter Naobuur). Daarachter Geert Pijlman (bestuurslid Naobuur) en rond de piano vier mannen van OJP De Oliebol die voor de verhuizing van de piano hebben gezorgd.

Ondertekening van de akte van overdracht door Annie de Jonge en Dirk Boom (voorzitter Naobuur). Daarachter Geert Pijlman (bestuurslid Naobuur) en rond de piano vier mannen van OJP De Oliebol die voor de verhuizing van de piano hebben gezorgd. Aangeleverde foto

Sinds een week beschikt Stichting Naobuur in Vledder over een piano, geschonken door Annie de Jonge. Hoewel met enige weemoed, vond Annie nu het moment om afscheid te nemen van de piano, die al ruim 52 jaar in haar bezit was.
Lees meer over
Westervelder

Annie, geboren in Leeuwarden en verder opgegroeid in Groningen, kwam uit een muzikaal gezin. Vader speelde viool in een orkest en mede daardoor bespeelde ook Annie ruim elf jaar viool. Toch vond ze dat niet echt haar instrument. Ze trouwde en kwam met haar man, na een jaar op kamers in Amsterdam, te wonen in Amstelveen. Daar kregen ze drie dochters en al snel werd een piano aangeschaft waarop vader, moeder en dochters les kregen. Na dertig jaar Amstelveen vertrokken Annie en haar man, hij kreeg namelijk een baan als luchtvaartmeteoroloog bij het vliegveld in Eelde, naar het mooie Vledder wat ze kenden van vakanties.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's