UDI Ruinerwold met twee toneelstukken op de planken

Deze UDI-leden spelen de eenakter: Elly Remmelts, Merlijn de Leeuw, Menno de Leeuw, Janny Timmerman, Imre Gol, Niesje Oetsen (regisseur) en Lea Prins. 

Deze UDI-leden spelen de eenakter: Elly Remmelts, Merlijn de Leeuw, Menno de Leeuw, Janny Timmerman, Imre Gol, Niesje Oetsen (regisseur) en Lea Prins.  Aangeleverde foto

Rederijkerskamer UDI staat dit voorjaar niet met één, maar twee toneelstukken op de planken. Op 11 en 18 maart om 20.00 uur zijn de uitvoeringen bij te wonen in dorpshuis De Buddingehof in Ruinerwold. De middagvoorstelling wordt gehouden op zaterdag 11 maart om 14.00 uur.
Lees meer over
Wolder Courant

De repetities zijn al weken in volle gang. De rederijkerskamer speelt de Drentse eenakter ‘Viefsterrensafari’ en het blijspel ‘Pap, ik moet je wat vertellen’. Reden van twee stukken is deelname aan het Eenakterfestival ‘Kört en Goed’ van het Huus van de Taol. Het Eenakterfestival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 1 april in theater De Tamboer in Hoogeveen. UDI neemt het dan op tegen andere toneelverenigingen uit Drenthe.

Viefsterrensafari

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's