Campus Eemsdelta in Appingedam opent officieel met open dag

Doorkijkjes te over op Campus Eemsdelta. Foto: Sjoerd Knol

Doorkijkjes te over op Campus Eemsdelta. Foto: Sjoerd Knol

Campus Eemsdelta Groningen in Appingedam opent zaterdag 3 juni van 11.00 tot 15.00 uur officieel zijn deuren voor omwonenden.
Lees meer over
Eemsbode

Op de campus kunnen sinds afgelopen zomer al leerlingen terecht voor onderwijs. Dat de campus nog veel meer biedt dan onderwijs, valt dan te ontdekken.

Tijdens de gratis toegankelijke opening kunnen bezoekers in en rondom de campus kijken. Iedereen is welkom om te ervaren wat de campus te bieden heeft op gebied van onderwijs, cultuur, sport, recreatie en economie.

Waterstoffiets

Het is mogelijk een rondleiding te krijgen, een ritje op een waterstoffiets te maken, de toekomst van de campus te ontdekken door een VR bril of met een drone te vliegen. Voor een green screen kan een bijzondere foto worden gemaakt. Een machine uit een andere wereld rijdt rond, terwijl onder het genot van een kopje koffie of thee kan worden genoten van live muziek.

Karnivoale

In theatershow Karnivoale worden belangstellenden door bekende Groninger acteurs aan het denken gezet over hun eigen toekomst. Zo valt er te leren om op een spijkerbed te liggen. De shows starten om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Speciaal voor kinderen

Kinderen kunnen komen experimenteren, onderzoeken en maken bij de Digital Art Factory en de Jonge Onderzoekers. Ook is er een speciaal kinderprogramma.

Meer informatie is te vinden op: campuseemsdeltagroningen.nl/opendag .