Expositie vijf topfotografen over gaswinning in nieuw educatief aardbevingsmuseum EPIQ in Loppersum

Demissionair minister-president Mark Rutte bezoekt de Groningse busremise met waterstofbussen van OV-bureau Groningen Drenthe. Rutte's bezoek was  in het kader van de schadeafhandeling en versterkingsoperatie, en de energietransitie in de regio.

Demissionair minister-president Mark Rutte bezoekt de Groningse busremise met waterstofbussen van OV-bureau Groningen Drenthe. Rutte's bezoek was in het kader van de schadeafhandeling en versterkingsoperatie, en de energietransitie in de regio. Foto: (c) Anjo de Haan

NonFiction Photo presenteert ‘Gronings Gas 2.0’, een foto-expositie over verleden, heden en toekomst van de gaswinning in de regio. De tentoonstelling wordt vandaag (donderdag 30 maart) door wethouder Annalies Usmany-Dallinga geopend in de oude pastorie aan Hogestraat 2 in Loppersum.
Lees meer over
Eemsbode
Noorderkrant

De tentoonstelling, vanaf vrijdag te zien voor het publiek, maakt deel uit van de lancering van EPIQ, een educatief museaal centrum. EPIQ heeft als doel informatie te geven over gaswinning, aardbevingen en energie in de regio.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's