Tentfeest Spijk met Ancora, Jannes en Helemaal Hollands

De Tentfeestcommissie voor het grote spandoek bij de entree van het dorp. Met v.l.n.r.: Heidi Wit, Klaas Jan Moesker, Ron Machielsen, Henry Pieterman en Janita van Dijken. Brenda Bansema en Martin Vegter ontbreken op de foto.

De Tentfeestcommissie voor het grote spandoek bij de entree van het dorp. Met v.l.n.r.: Heidi Wit, Klaas Jan Moesker, Ron Machielsen, Henry Pieterman en Janita van Dijken. Brenda Bansema en Martin Vegter ontbreken op de foto. Foto: Bram Noordhuis

Na zeven jaar is het weer zover. In Spijk en omgeving wordt verlangend uit gekeken naar het Tentfeest Spijk, met Ancora, Jannes en Helemaal Hollands.
Lees meer over
Eemsbode

Het feest is van 1 tot en met 3 juni op het terrein van het vroegere voetbalveld aan de Alberdaweg. „We zijn heel blij dat we de band Ancora en Jannes hebben kunnen contracteren,” vertelt voorzitter Klaas Jan Moesker van de Tentfeestcommissie Spijk. „Het wordt een volledig Hollands spektakel. De grote feesttent komt op het voormalige sportveld, dit terrein wordt sfeervol verlicht. Het wordt echt een festivalterrein”.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's