Ed Sheeran, Coldplay en Kool & The Gang. Muziekvereniging Oosterbroek speelt swingende popmuziek in Zuidbroek

Muziekvereniging Oosterbroek geeft voorjaarsconcert in Zuidbroek.

Muziekvereniging Oosterbroek geeft voorjaarsconcert in Zuidbroek. Foto: Muziekvereniging Oosterbroek

Muziekvereniging Oosterbroek onder leiding van dirigent Arend Gerds, geeft 18 maart een voorjaarsconcert vol popmuziek in dorpscentrum de Broeckhof Zuidbroek.
Lees meer over
HS Krant

Binnen het thema ‘’popmuziek’ speelt het harmonie orkest een grote variatie aan swingende nummers van diverse bekende grote artiesten.

Het programma opent met de soundtrack van de film The Children of Sanchez van jazz muzikant Chuck Mangione. Na dit nummer gaat het publiek drie andere bekende nummers horen, waarna het orkest een medley van arrangeur T. Bashir, die slagwerker bij de muziekvereniging is, ten gehore brengt.

Nieuwste hits van Ed Sheeran

Ook worden de nieuwste hits van Ed Sheeran, een medley van Coldplay en Kool & The Gang gespeeld deze avond. Het gevarieerde en herkenbare programma zorgt voor een swingende avond voor jong en oud.

Samen musiceren is niet alleen gezellig, maar heeft ook een mooie positieve uitwerking op vele menselijke functies. Wie meer wilt weten over de muziekvereniging, belangstelling heeft om een muziekinstrument te leren bespelen of wilt meespelen met het harmonieorkest, dan is Muziekvereniging Oosterbroek graag bereid om vragen te beantwoorden.

Meer informatie op website www.muziekverenigingoosterbroek.nl .

Aan de W.A. Scholtenweg 18, aanvang 20.00 uur.

Wilt u deze swingende avond bijwonen? De entree bedraagt 7.50 euro en kaarten zijn te koop aan de deur.