Het leven van alledag, met een knipoog en een vrolijke kwinkslag. Cabaretgroep Twee Recht, Twee Averecht speelt in Zuidlaren

Twee Recht, Twee Averecht in Zuidlaren. Foto: Culturele Vereniging Zuidlaren

Culturele Vereniging Zuidlaren vervolgt 3 februari het culturele seizoen met een optreden van cabaretgroep Twee Recht, Twee Averecht in Grand Cafe Zuidlaren.
Lees meer over
HS Krant

Voor dit optreden heeft de Culturele Vereniging het Grand Cafe Zuidlaren als locatie gekozen. Deze cabaretgroep zorgt al jaren voor zeer geslaagde cabaretavonden.

De naam van cabaretgroep Twee Recht, Twee Averecht’ is ontstaan uit het feit dat de groep steeds twee kanten van de zaak wilde laten zien.

Programma voor man en vrouw

Na de beginjaren ’80 werden de optredens steeds professioneler en richtten de onderwerpen zich niet meer alleen op vrouwen. De cabaretgroep die bestaat uit vier dames brengt een programma voor man en vrouw, jong en oud.

Met een knipoog en een kwinkslag wordt het leven van alle dag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg worden gegaan. Actuele of plaatselijke gebeurtenissen worden graag hilarisch uitvergroot. De voorstelling is voor jong en oud, man en vrouw en de onderwerpen zijn zeer actueel. Wat gisteren in de krant stond hoort de bezoeker hier op het toneel.

Kaarten voor de voorstelling is verkrijgbaar bij CIGO in Zuidlaren en indien nog voorradig, op de avond zelf aan de kassa.

Voor meer informatie www.cvzzuidlaren.nl of via het e-mailadres info@cvzzuidlaren.nl .