Geert en Annie Lieben uit Exloo zijn 60 jaar getrouwd. ‘Na de bazaar in hotel café restaurant de Zietak in Klijndijk hebben we thuis een kopje koffie gedronken'

Geert en Annie Lieben uit Exloo zijn 60 jaar getrouwd. Rechts locoburgemeester Henk Zwiep van de gemeente Borger-Odoorn.

Geert en Annie Lieben uit Exloo zijn 60 jaar getrouwd. Rechts locoburgemeester Henk Zwiep van de gemeente Borger-Odoorn. Foto: Paul Abrahams

Locoburgemeester Henk Zwiep van de gemeente Borger-Odoorn heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan Geert en Annie Lieben. Het echtpaar uit Exloo is namelijk 60 jaar getrouwd. Zwiep was met de benenwagen gekomen, want het diamanten echtpaar woont schuin tegenover het gemeentehuis.
Lees meer over
Kanaalstreek

Geert Lieben is geboren op 12 mei 1938 in Exloo, Annie Bischop (met één s) aanschouwt het levenslicht op 4 maart 1943 in Klijndijk. Geert en Annie lopen elkaar tegen het lijf in hotel café restaurant de Zietak in Klijndijk waar een bazaar wordt gehouden. Na afloop wordt thuis een kopje koffie gedronken en van ‘t een komt ‘t ander.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's