Muziekvereniging Amicitia huldigt trouwe leden tijdens uitvoering in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal

De jubilarissen van Amicitia uit Musselkanaal.

De jubilarissen van Amicitia uit Musselkanaal. Eigen foto

Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 300 bezoekers genoten van muziek en dans tijdens de jaarlijkse uitvoering van de christelijke muziekvereniging Amicitia uit Musselkanaal.
Lees meer over
Kanaalstreek

In een tot groot theater, omgebouwde sporthal ‘’e Veenhorst’ konden de toeschouwers genieten van de aan sport gerelateerde muziek waaronder ‘The Formula 1 Theme’ en ‘The Olympic spirit’, uitgevoerd door de malletband en het orkest. Door de twirlers werd de muziek van prachtige shows voorzien. Ook de jeugdleden en de kinderen van het Amicitia Kidzz project lieten van zich horen.

Jubilarissen

Dit jaar mochten zes jubilerende leden van de vereniging een insigne ontvangen. Uit handen van voorzitter Jeroen Wever ontving Okko Smidt een gouden insigne met zirkonia voor zijn 50-jarig verbondenheid als muzikant aan de vereniging. Susan Klinkhamer was 12,5 jaar muzikant en ontving daarvoor het bronzen bondsinsigne.

Anouk Hofkamp was als twirler 15 jaar aan de vereniging verbonden en ontving eveneens een gouden insigne. Naomi Mensink en Marit Alons mochten beiden voor 10 jaar lidmaatschap een zilveren insigne in ontvangst nemen en Dahney Lubben kreeg als twirler een bronzen insigne uitgereikt.