Bart Kruizinga stapt binnenkort met Mentally Young het podium op: 'Nooit gedacht zanger van een band te worden'

Mentally Young bestaat uit Harry de Groot, Wout Kuiper, Bart en Evert Kruizinga, Joop de Raaf, Adrie Veldkamp en Wim van der Laan. Laatstgenoemde ontbreekt op de foto.

Mentally Young bestaat uit Harry de Groot, Wout Kuiper, Bart en Evert Kruizinga, Joop de Raaf, Adrie Veldkamp en Wim van der Laan. Laatstgenoemde ontbreekt op de foto. Eigen foto

Bart Kruizinga, onder meer bekend van de formatie Twij Körten Twij Langen, kwam drie jaar geleden op het idee een band te formeren van muzikanten uit zijn woonplaats Bellingwolde. Vier jaar na dit lumineuze idee is het dan eindelijk zover. De try-out van deze band, Mentally Young, staat gepland voor zaterdag 27 mei in De Meet in Bellingwolde.
Lees meer over
Streekblad

„Vier jaar geleden zag in Harry met zijn hond door het dorp lopen en dacht bij mezelf: Wat zou het toch mooi zijn, om met wat plaatselijke muzikanten muziek te maken.” Met Harry wordt drummer Harry de Groot bedoeld, die toen nog in Bellingwolde woonde, maar inmiddels is verhuisd naar Winschoten. „Ik dacht: we proberen het gewoon. Is het niks dan stoppen we er weer mee, is het wel wat dan pakken we het ook serieus op.”

Coronapandemie gooide roet in het eten

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's