Rotary Winschoten houdt open clubbijeenkomst in Stadscafé Roegh

De open clubbijeenkomst is op maandag 27 maart in Stadscafé Roegh.

De open clubbijeenkomst is op maandag 27 maart in Stadscafé Roegh. Eigen foto

Wie wil kennismaken met Rotary Winschoten is maandag 27 maart welkom op de open clubbijeenkomst in Stadscafé Roegh aan de Venne 74 in Winschoten.
Lees meer over
Streekblad

Rotaryclub Winschoten is onderdeel van een wereldwijd netwerk van leden die vanuit hun passie de samenleving willen verbeteren. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uiting in haar lijfspreuk ‘Service above Self’.

Zo heeft Rotary onder meer vluchtelingen uit Oekraïne ondersteund en afval ingezameld in en rond Blauwestad. Verder worden er acties op touw gezet om geld in te zamelen voor goede doelen. Een voorbeeld daarvan is de Rotarypuzzel , die 60.000 euro heeft opgeleverd voor EndPlasticSoup.

De clubbijeenkomst op maandag 27 maart begint om 17.30 uur met een drankje. Om 18.00 uur wordt er gegeten en daarna volgt een korte presentatie over Rotary.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 26 maart via info@rotarywinschoten.nl of bij secretaris Jeroen van der Ziel, via 06-83895048. Meer informatie over Rotary Winschoten is te vinden op www.rotary.nl/winschoten .