Christiaan Afman, Gwendolyn van Essen en Roelof Hoving brengen in Kunst in Huis hun waarnemingen van binnen en/of buiten bij elkaar

Kunst in Huis is gevestigd aan het Beneden Oosterdiep 63 in Veendam.

Kunst in Huis is gevestigd aan het Beneden Oosterdiep 63 in Veendam. Foto Facebook Kunst in Huis

Annelies Kleve, wethouder cultuur van de gemeente Veendam, opent vrijdag 20 januari om 16.00 uur de winterexpositie ‘Zo binnen, zo buiten’ bij de plaatselijke galerie en kunstuitleen Kunst in Huis. Drie noordelijke kunstenaars, Christiaan Afman, Gwendolyn van Essen en Roelof Hoving brengen in deze expositie hun waarnemingen van binnen en/of buiten bij elkaar, zowel figuratief als abstract.
Lees meer over
Veendammer

Voor Gwendolyn van Essen is de natuurlijke wereld en schoonheid daarvan een belangrijke inspiratiebron. Haar werk gaat dan ook veelal over de flora en fauna, bloemen en dieren. Roelof Hoving creëert en filosofeert. Het proces van betekenisvol beeldend creëren fascineert hem. Opgedane indrukken en herinneringen verwerkt hij in olieverfschilderijen en sculpturen. Christiaan Afman heeft tijdens het winterweer zijn fiets als vervoersmiddel. Hij zoekt de prachtige winterse landschappen dichtbij op en weet dit op virtuoze wijze vast te leggen met zijn schildertechniek.

Aanmelden

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's