Flash Veendam groeit in 60 jaar uit van een kleine club tot een volleybalvereniging op nationaal niveau. Reünie vindt plaats op 1 juli

Volleybalvereniging Flash bestaat op 1 juli zestig jaar. Dit wordt gevierd met een reünie voor leden, oud-leden en sponsoren.

Volleybalvereniging Flash bestaat op 1 juli zestig jaar. Dit wordt gevierd met een reünie voor leden, oud-leden en sponsoren. Foto: Pixabay

Het is op 1 juli exact zestig jaar geleden dat Flash werd opgericht uit de bedrijfsvereniging van K. en J. Wilkens. Ter ere van dit jubileum organiseert de Veendammer volleybalvereniging die dag een reünie voor leden, oud-leden en sponsoren.
Lees meer over
Veendammer

In die zestig jaar is er uiteraard veel veranderd binnen het volleybal en ook binnen de vereniging. Flash is als kleine club met een handvol teams gestart, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige volleybalvereniging. Aanvankelijk werd er op regionaal niveau geacteerd, maar door het aantrekken van goede trainers en het ontwikkelen van een goede jeugdopleiding groeide Flash ook door op nationaal niveau. Hoogtepunt in de geschiedenis was het promoveren van het eerste damesteam, in 2000, naar de eredivisie.

Een stijgende lijn

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's