Slimme bespaaravond in Bibliotheek Veendam om energieverbruik te verminderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen

Praktische tips en inzichten om energie te besparen.

Praktische tips en inzichten om energie te besparen. Pixabay

De bibliotheek van Veendam geeft tijdens ‘de slimme bespaaravond’ op donderdag 1 juni praktische tips, inzichten om energie te besparen en hoe woningen te verduurzamen.
Lees meer over
Veendammer

Het programma omvat demonstraties over het gebruik van slimme apparaten en informatie op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid gegeven door adviseurs en bespaarcoaches van Jouwbespaarcoach.com . Bezoekers leren over innovatieve technologieën, slimme apparaten en oplossingen en praktische stappen die genomen kunnen worden om het energieverbruik te verminderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ervaringen uitwisselen

De slimme bespaaravond biedt ook gelegenheid om te ervaringen uit te wisselen met andere bewoners die geïnteresseerd zijn in duurzaam wonen. Er worden tevens informatiemateriaal en handige bronnen verstrekt, zodat men de opgedane kennis kan behouden en in de praktijk kan brengen.

Meer informatie

De bijeenkomst op 1 juni in Bibliotheek Veendam aan het Museumplein 5E begint om 18.30 uur. Meer informatie is te vinden op http://www.biblionetgroningen.nl/agenda .