Zanger Everhard Sprik van jubilerende band Hot Me! verrast door run op kaarten: 'Dat het druk zou worden zat er wel in, maar dit is echt boven verwachting'

Hot Me! viert op 1 april haar 30-jarig bestaan in dorpshuis De Wending, samen met The Happy Tunes en de All Season Band.

Hot Me! viert op 1 april haar 30-jarig bestaan in dorpshuis De Wending, samen met The Happy Tunes en de All Season Band. Eigen foto

De voorverkoop voor het zogenoemde No Joke Festival in dorpshuis De Wending in Zuidwending op zaterdag 1 april is nog maar een paar dagen onderweg of meer dan de helft van de beschikbare kaarten is al verkocht. Op het festival spelen de bands The Happy Tunes, de All Season Band en Hot Me! dat haar 30-jarig bestaan viert.
Lees meer over
Veendammer

„Dat het druk zou worden zat er wel in. The Happy Tunes, met in de gelederen podiumbeest Gina de Boer, is - zeker in Oost-Groningen - een publiekstrekker en Hot Me! heeft in de regio ook een grote aanhang. Maar dit is echt boven verwachting”, zegt Everhard Sprik. „Verder spelen er in de All Season Band ook jongens uit de omgeving van Zuidwending, en dat trekt altijd publiek.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's